Reactiepagina Vakantieland Roemenie

Wij hebben ons gespecialiseerd in een volledig en gedetailleerd aanbod van alle reizen, achtergrond informatie en plaatsbeschrijvingen in Roemenie zodat u zelf op basis van deze ingrediënten uw reis kunt samenstellen.

Als U een maatwerk advies wilt, verwijzen we u graag naar onze collegae van een reisbureau. Daar zitten medewerkers die voor u een persoonlijk reisadvies kunnen opstellen.

Draag bij aan deze internet vraagbaak over Roemenie met uw eigen plaatsbeschrijving, recept of reisverhaal. Kom in contact met ons en andere Roemenie liefhebbers via het forum of het gastenboek. Blijf op de hoogte via ons maandelijks mail-magazine. of stuur ons gewoon een mailtje.

Mailadres
info@VakantielandRoemenie.nl

Contactformulier
Wilt u liever niet dat wij uw mailadres te weten komen? Uw op- of aanmerkingen op en bijdragen aan Vakantieland Roemenie

Inzenden bijdragen Vakantieland Roemenie
Wilt u zelf bijdragen aan deze vraagbaak Vakantieland Roemenie stuur dan uw reisverslagen, plaatsbeschrijving en dergelijke aan onze redactie: bijdragen@VakantielandRoemenie.nl

Mail maandmagazine
Maandelijks sturen wij een mailbericht over de laatste ontwikkelingen van de site Vakantieland Roemenie. Meldt u aan of Meldt u af voor deze dienst.

Bellen
Heeft u vragen, opmerkingen of onduidelijkheden waarvan u denkt dat u ze met mail niet kunt overbrengen? Aarzelt u dan niet uw telefoonnummer achter te laten, we bellen u zo spoedig mogelijk op! Bel Me!

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *