Gebak Rolade de Bescit

Recepten > Rolade de Bescit

Ingrediënten

  • 250 ml melk
  • 4 eetlepels cacao
  • 5 eetlepels suiker
  • 400 gram biscuitjes
  • 250 gram margarine
  • 1 pakje kokosnoot gemalen
  • 5 eetlepels poedersuiker
  • 1 banaan

Bereiding

  1. Maak alle biscuitjes klein tot kruimels.
  2. Kook de melk met de cacao en 5 eetlepels suiker even tot dat het een geheel is, dit doe je door de biscuitjes en mengt het tot een geheel. In het vervolg van dit recept noemen we dit “de biscuitmassa”.
  3. Je doet de margarine, kokos en 5 eetlepels poedersuiker door elkaar en maakt hier ook één geheel van. In het vervolg van dit recept noemen we dit “de margarine massa”.
  4. Nu leg je een stuk zilverfolie op je aanrecht en smeert het in met boter.
  5. Doe de biscuitmassa op het zilverfolie en verdeel het over het folie tot een dunne plak.
  6. Daarop verdeelt u het margarinemengsel.
  7. Je legt de banaan aan één kant op de plak die u zojuist heeft gemaakt en rolt het geheel op rondom de banaan.
  8. Laat het geheel opstijven in de koelkast.
  9. Enkele uren later kunt u dit smakelijk opeten.