Aardappelsalade (salata de cartofi taranesca)

Recepten > Aardappelsalade (salata de cartofi taranesca)

Ingrediënten:

  • 8-10 aardappelen
  • 3 grote uien
  • 1 kleine glas azijn (of minder, naar gelang de smaak)
  • olijfolie
  • olijven
  • zout

Bereidingswijze

  1. Maak de aardappelen schoon en kook ze( niet schillen) in water met zout.
  2. Verwijder de schil en snij het in plakjes.
  3. Snijd de uien in stukjes, strooi zout er over, en laat het ongeveer een uur rusten (Dit laat de bittere smaak verdwijnen)
  4. Was de uien schoon met koud water. Laat het uitlekken.
  5. Leg de aardappelen in een schaal, voeg olijven toe,azijn en zout.
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *